Sleegers metaaltechniek,

“Al op mijn zestiende wist ik dat ik een eigen metaalbedrijf wilde beginnen. Het was alleen de vraag wanneer. Samen met een vriend maakte ik toen al de gekste dingen in opdracht. Bij mijn twee oude werkgevers, MTN Metaalwerk en MKMTechniek, ben ik verder gevormd. Zij hebben veel in mij geïnvesteerd waardoor ik me als echte vakman kon ontwikkelen.

Augustus 2015 ben ik voor mezelf gestart en was Sleegers Metaaltechniek een feit. Een opdracht zelf aannemen, het ontwerp maken en het vervolgens ook daadwerkelijk uitvoeren geeft mij de meeste voldoening. 

Ik mag meedenken met mijn klanten en slimme oplossingen bedenken. Het streven naar die meest perfecte oplossing voor mijn klanten is telkens weer uitdagend. Met nuchter boerenverstand en vakmanschap kun je hierbij tot de beste resultaten komen.”

Vakkanjer

Eigenaar Teun Sleegers van Sleegers Metaaltechniek deed twee keer mee aan de Nederlandse Vakkanjer-kampioenschappen. Tijdens die wedstrijden krijgen jonge vakmensen de kans om voor een nationale jury hun vaardigheden te tonen. In 2014 behaalde Teun een derde plaats in de discipline Plaatconstructie. “Brons met een gouden randje”, vermeldde het jury-rapport. In 2016 overtrof Teun die prestatie met een tweede plaats in diezelfde discipline.